Hej!

Nu har jag startat min allra första blogg, mest för att nära och kära ska kunna följa mig när jag är ute på äventyr och för att det kan vara skönt att skriva av sig. Jag har suttit större delen av dagen för att göra bloggen fin, lånade designen på en hemsida men jag har ändrat headern och lite annat själv.

För er som inte vet, om bara några dagar så tar jag mitt pick och pack och flyger högt över molnen till andra sidan jorden. Jag landar i Los Angeles där jag tar bussen vidare till Santa Barbara. Väl där så ska jag plugga igen för första gången sen gymnasiet. Jag ska gå på Santa Barbara City College, så sjukt nervöst och så galet spännande. Jag ska bo och leva där i ett halvår, längre än vad jag någonsin varit hemifrån innan och jag längtar så mycket samtidigt som jag är livrädd. Men det kommer bli bra, det är jag säker på. Jag kommer få njuta av värmen, bli världsbäst på engelska, lära mig att fotografera, bo tillsammans med 5 andra tjejer, ge mig iväg på fler äventyr och förverkliga många drömmar!
 
Snart är det ett nytt år också, så nu taggar jag för imorgon och hoppas på det bästa året i mitt liv. Både i Santa Barbara och när jag är hemma igen till sommaren.
 
Ha det bra sålänge :)